ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag

8:00 -12:00
13.00 - 17:00

Tidsbokning via telefon

0340 - 30078

Vi finns tillgängliga i telefon från
08:00-17:00

Lunchstängt
12:00-13:00

Jour övrig tid:
 

Kliniken har stängt följande helgdagar: Långfredag, Påskafton, Annandag Påsk, 1 Maj, Kristi Himmelsfärd, 6 juni, Midsommarafton, Julafton, Juldagen, Annandag Jul, Trettondagen

Fredagen den 23 december stänger kliniken 15.00.

Vår filosofi

Kvalitet - Kompetens - Omtanke - Rimliga priser

Kvalitet

Vi har en rymlig klinik, 750 kvm, med bra planlösning vilket är en grundförutsättning för bra vård. Vidare har vi investerat i modern utrustning för diagnostik och behandling. Vår grundidé är att veterinären som tar in ett djur ansvarar för hela utredningen samt håller i kontakten med ägaren. Genom att i möjligaste mån undvika ”överlämningar” minimeras risken för missförstånd.

Kompetens

Ni kan vända er till oss med ett sjukt djur och lita på att vi tillämpar modern diagnostik och behandling. På sidan Patientfall kan ni se exempel på diagnostik och behandling som utförts vid våra kliniker. För att utveckla kompetensen pågår kontinuerlig fortbildning internt samt genom utbildningar i Sverige och utomlands.

Omtanke

Du och ditt djur ska känna er trygga och väl omhändertagna hos oss. Vi jobbar småskaligt och vår ambition är att den veterinär ni träffar vid första mötet hos oss är er kontaktperson under hela utredningen/behandlingen. För att ni ska trivas har vi satsat på en hemtrevlig klinikinteriör.

Rimliga priser

Djursjukvård kräver mycket personal samt dyr utrustning. Samhället bidrar inte på något sätt till kostnaderna vilket gör att djursjukvård tenderar att bli dyrt. En viktig del i vårt koncept är att hålla rimliga priser. Det är möjligt genom att allt översskott under många år återinvesterats. Vi äger fastigheterna för klinikerna samt utrustningen. Vi har en effektiv organisation samt är måna om att undvika onödiga omkostnader.
På sidan Priser kan ni se vad vanliga åtgärder kostar hos oss. Störst är prisskillnaden mellan oss och de stora djursjukhusen när det gäller diagnsotik och behandling av sjuka djur. Där ligger vi som regel 30-50 % under dem i pris.