ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag

8:00 -12:00
13.00 - 17:00

Tidsbokning via telefon

0340 - 30078

Vi finns tillgängliga i telefon 
07:30-17:00

Lunchstängt
12:00-13:00

Kliniken har stängt följande helgdagar: Långfredag, Påskafton, Annandag Påsk, 1 Maj, Kristi Himmelsfärd, 6 juni, Midsommarafton, Julafton, Juldagen, Annandag Jul, Trettondagen

Fredagen den 23 december stänger kliniken 15.00.

Tjänster

Vi ligger även i frontlinjen inom tandvård. Vår tandsal är utrustad med bland annat direktdigital tandröntgen, borr och puts.

Tjänster vi erbjuder på Viskadalens djurklinik - Djursjukhus i Kungsbacka

Vid kliniken har vi specialiserat oss på kirurgi inklusive frakturer/ortopedi. I konceptet ingår hältutredningar.

Viskadalens djurklinik är utrustad med bl a operationssal, tandsal, röntgen, ultraljud och eget labratorium. Vi har veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar samt sköterskor som är legitimerade djursjukskötare. Hos oss kommer ditt djur att erbjudas modern diagnostik och behandling. Vid kliniken utgår vi från vetenskap och beprövad erfarenhet vid val av diagnostik och behandling.

Vi ligger även i frontlinjen inom tandvård. Vår tandsal är utrustad med bland annat direktdigital tandröntgen, borr och puts.

Butiken

Vi strävar efter att vara ett så komplett djurvårdscenter som möjligt. Vid kliniken har vi därför satsat på en  butik med brett sortiment. Fokus ligger på dietfoder avsedda för olika sjukdomstillstånd (Royal Canin och Hill's) samt medicinska schampon och andra produkter för djursjukvård.