Vägbeskrivning


Om ni kommer till oss från Borås/Marks kommun:

Kör riksväg 41 i riktning mot Varberg. Från Horred är det 6-7 km kvar till kliniken. Kliniken ligger i gårdsmiljö på höger sida av vägen i slutet på en 300 meter lång uppfartsväg. 150 meter före avfarten till oss finns en förvarningsskylt på höger sida av vägen med texten “Djurklinik”. Mitt för vår uppfart finns en skylt på vänster sida av vägen med texten “Viskadalens Djurklinik”. Var uppmärksam på eventuella tåg vid den obevakade järnvägsövergången längs uppfartsvägen till kliniken.


Om ni kommer från Varberg/E6 söderifrån:


Vid trafikplats Varberg Nord på E6:an tar ni in på riksväg 41 i riktning mot Borås. Från Veddige är det 6-7 km kvar till kliniken. Kliniken ligger i gårdsmiljö på vänster sida av vägen i slutet på en 300 meter lång uppfartsväg. 150 meter före avfarten till oss finns en förvarningsskylt på höger sida av vägen med texten “Djurklinik”. Mitt för vår uppfart finns ytterligare en skylt på höger sida av vägen med texten “Viskadalens Djurklinik”. Riksväg 41 är tyvärr dåligt utbyggd förbi kliniken. Om det är hård trafik kan man, före vänstersvängen in på vår uppfartsväg, stanna på en parkeringsficka utmed 41:an på höger sida mitt för vår uppfart. Var uppmärksam på eventuella tåg vid den obevakade järnvägsövergången längs uppfartsvägen till kliniken.

Om ni kommer på E6 norrifrån:

Ta av från E6:an vid avfarten med texten “Veddige/Bua”. I slutet på avfarten tar ni vänster på Veddige. I Veddige slutar vägen i en rondell, sväng där vänster och följ sedan riksväg 41 mot borås, genom nästkommande två rondeller, förbi Veddige
Från Veddige är det 6-7 km kvar till kliniken. Kliniken ligger i gårdsmiljö på vänster sida av vägen i slutet på en 300 meter lång uppfartsväg. 150 meter före avfarten till oss finns en förvarningsskylt på höger sida av vägen med texten “Djurklinik”. Mitt för vår uppfart finns ytterligare en skylt på höger sida av vägen med texten “Djurklinik”. Riksväg 41 är tyvärr dåligt utbyggd förbi kliniken. Om det är hård trafik kan man, före vänstersvängen in på vår uppfartsväg, stanna på en parkeringsficka utmed 41:an på höger sida mitt för vår uppfart. Var uppmärksam på eventuella tåg vid den obevakade järnvägsövergången längs uppfartsvägen till kliniken.

Om ni använder GPS:

Vår adress är Kloskifte 4, 432 66 Veddige